- 1 500 Ft Saját Buildex
Termék katalógus Leírás elrejtése

Klasszikus üvegházak

Bevált klasszikusok nyeregtetővel . Koncentráljon a profilok anyagára és vastagságára , amelyek meghatározzák a szerkezet tartósságát. A megfelelő méret és a megfelelő ajtómegoldás, a tér átjárhatósága és az alátéthez való alkalmazkodás maximalizálja a praktikusságot. Legyen szó hagyományos üvegről vagy polikarbonátról , itt alapmodelleket és tartós cseh üvegházakat találhat.

Folytatni Leírás elrejtése

Legjobban eladott

1
Legkeresettebb klasszikus üvegházak – Palram Essence silver Palram Essence silver Raktáron 5 ks Az Essence ezüst polikarbonát üvegház méretei még a legigényesebb és legtapasztaltabb kertészek igényeit is kielégítik. A dupla polikarbonát panelek és a horganyzott acél kerületi alap több éves karbantartást nem igénylő kertészeti tapasztalatot biztosítanak. −4% 337 822 Ft 324 410 Ft
Klasszikus üvegházak – Palram Hybrid
 • −4%
49x
Változatok száma: 4

Palram Hybrid

A Polycarbonate Hybrid üvegház időtlen kialakítású és robusztus felépítésű. Az alkalmazott technológiának köszönhetően egyedülálló, kétféle polikarbonát panelből áll. Masszív acél alapkeret tartozik hozzá.

Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 2,0 mm, 4,0 mm Belső megerősítés: Nem Építkezés: alumínium Vastagság: 1,0 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Palram Multiline
 • −4%
81x
Változatok száma: 4

Palram Multiline

A Multiline polikarbonát üvegház duplafalú polikarbonát panelekből áll, amelyek tökéletes szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ezért ideális a hidegebb területeken történő termesztéshez. A horganyzott acél alap biztosítja a szükséges stabilitást és szilárdságot.

Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 4,0 mm Belső megerősítés: Nem Építkezés: alumínium Vastagság: 1,0 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Vitavia Sirius
 • −9%
6x

Vitavia Sirius

A Sirius üvegház a következőket kínálja: változtatható üvegezés (3 mm átlátszó edzett üveg, 4 mm polikarbonát, 6 mm polikarbonát), eloxált alumínium konstrukció, 4x felülvilágító, alapozás nélkül.

Szélesség: 3,83 m Hossz: 3,83 m Üvegezés: polikarbonát, edzett üveg Üvegezés vastagsága: 3,0 mm, 4,0 mm, 6,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: alumínium Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Vitavia Uranus Premium
15x

Vitavia Uranus Premium

Az Uranus Premium üvegház a következőket kínálja: változtatható üvegezés (3 mm átlátszó edzett üveg, 4 mm polikarbonát, 6 mm polikarbonát), eloxált alumínium szerkezet, 2,6 m széles; 1x ajtó, tetőablak, alapozás nélkül.

Szélesség: 2,57 m Hossz: 2,58 – 4,45 m Üvegezés: polikarbonát, edzett üveg Üvegezés vastagsága: 3,0 mm, 4,0 mm, 6,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: alumínium Vastagság: 1,2 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Scobax Mythos
 • −4%
12x
Változatok száma: 4

Scobax Mythos

A Mythos polikarbonát üvegház duplafalú polikarbonát panelekből áll, amelyek tökéletes szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Így ideális a hidegebb vidékeken történő termesztéshez. A horganyzott acél alap biztosítja a szükséges stabilitást és szilárdságot.

Szélesség: 1,90 m Hossz: 1,90 – 3,70 m Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 4,0 mm Belső megerősítés: Nem Építkezés: alumínium Vastagság: 1,0 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Palram Essence silver
 • −4%
4x
Változatok száma: 1

Palram Essence silver

Az Essence ezüst polikarbonát üvegház méretei még a legigényesebb és legtapasztaltabb kertészek igényeit is kielégítik. A dupla polikarbonát panelek és a horganyzott acél kerületi alap több éves karbantartást nem igénylő kertészeti tapasztalatot biztosítanak.

Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 4,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: alumínium Vastagság: 1,0 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Lanit Plast Domik
 • −6%
5x
Változatok száma: 15

Lanit Plast Domik

Alap acél üvegház polikarbonát üvegezési szilárdság széles választékával 4-16 mm között. 40 x 20 mm keresztmetszetű acélrudakból készült szerkezet, vastagság 0,85 - 1,05 mm. Az üvegház átjárható, mindkét oldalán nyílászárók vannak, pince építése nem szükséges.

Szélesség: 2,60 m Hossz: 2,00 – 6,00 m Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 4,0 mm, 6,0 mm, 8,0 mm, 10,0 mm, 16,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: acél Vastagság: 0,85 – 1,05 mm Arc: acél 40 × 20 mm
Klasszikus üvegházak – Palram Balance Silver
 • −4%
7x
Változatok száma: 1

Palram Balance Silver

A Balance polikarbonát üvegház ideális haladó kertészek számára. Egyedülálló technológiájának köszönhetően kitűnik – kétféle polikarbonát panelből áll. Az acél alap és az erős tartógerendák több éves élettartamot garantálnak.

Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 2,0 mm, 4,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: alumínium Vastagság: 1,0 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Vitavia Triton
5x

Vitavia Triton

Hobbi üvegház, ideális kezdő kertészek számára. A szerkezet alumínium profilokból áll, az üvegezési lehetőségek cellás polikarbonát vagy edzett biztonsági üveg.

Szélesség: 1,98 m Hossz: 1,31 – 3,79 m Üvegezés: polikarbonát, edzett üveg Üvegezés vastagsága: 3,0 mm, 4,0 mm, 6,0 mm Belső megerősítés: Építkezés: alumínium Vastagság: Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Vitavia Olymp

Vitavia Olymp

Alumínium üvegház nyeregtetővel és kétszárnyú csuklós ajtókkal. A szerkezet eloxált alumínium profilokból és 4 mm vagy 6 mm vastag polikarbonát üvegezésből készül. A harmadik üvegezési lehetőség 3 mm vastag edzett üveg.

Szélesség: 2,57 m Hossz: 2,63 – 4,49 m Üvegezés: polikarbonát, edzett üveg Üvegezés vastagsága: 3,0 mm, 4,0 mm, 6,0 mm Belső megerősítés: Építkezés: alumínium Vastagság: Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Scobax PAC
 • −4%
1x
Változatok száma: 1

Scobax PAC

Az automatikus napfénytető-nyitó egy paraffinhoz hasonló anyag tágításán alapul. A rendszer már 12-15°C-on nyit, és 30°C körüli hőmérsékleten éri el a teljes nyitást. Amikor lehűl, a rendszer automatikusan bezárja az ablakot. Csak Mythos, Tropic, Balleroy és Louvre üvegházakkal kompatibilis.

Klasszikus üvegházak – Vitavia tetőablak
Változatok száma: 1

Napfénytető Vitavia

VITAVIA Venus, Uranus, Target üvegházakhoz alkalmas tetőszellőző ablak. A tetőablaknak köszönhetően jobban szabályozható a belső hőmérséklet.

Klasszikus üvegházak – Vitavia fali ablak
Változatok száma: 1

Fali ablak Vitavia

Szellőző falablak üvegházakhoz (polikarbonát) VITAVIA Venus, Uranus és Sirius sorozat.

Klasszikus üvegházak – Automatikus ablaknyitó
2x
Változatok száma: 1

Automata nyitó Vitavia

Automata tetőablak nyitó, alkalmas kiválasztott üvegházakhoz (polikarbonát), különösen a Vitavia Target, Uranus, Venus, Sirius és IDA sorozatokhoz, kivéve az IDA 900 és IDA 1300 modelleket.

Klasszikus üvegházak – Volya Automatický otvírač Trjoska
 • −2%
29x
Változatok száma: 1

Volya Automatický otvírač Trjoska

Önműködő elem, amely lehetővé teszi az üvegházak tetőablakainak automatikus nyitását és bezárását, és ezáltal kényelmesen és automatikusan szabályozza az üvegházon belüli hőmérsékletet. Az üvegházi automata ablaknyitó megakadályozza az üvegház túlmelegedését.

Klasszikus üvegházak – Automata nyitó Lanit Plast
16x
Változatok száma: 1

Automata nyitó Lanit Plast

Univerzális automata tetőablaknyitó a legtöbb üvegházhoz Vitavia (Target, Uranus, Venus), Kyklop, Volga, Dnyeper és mások.

Klasszikus üvegházak – Vitavia Target
 • −4%
110x
Változatok száma: 5

Vitavia Target

Alapüvegház, amely ideális megoldás kezdő termelőknek. Megfizethetőségének, egyszerű telepítésének, aljzat építése nélkül és szerkezeti integritásának köszönhetően örömet okoz. Műszaki szempontból acél talpával és üvegezési módjával tűnik ki.

Szélesség: 1,93 m Hossz: 1,31 – 3,83 m Üvegezés: polikarbonát Üvegezés vastagsága: 4,0 mm Belső megerősítés: Igen Építkezés: alumínium Vastagság: 0,6 mm Arc: profilok
Klasszikus üvegházak – Napfénytető Lanit Plast
2x
Változatok száma: 1

Napfénytető Lanit Plast

Szellőző tetőablak, Domik kerti üvegház eredeti tartozéka. Lehetővé teszi a belső hőmérséklet jobb szabályozását. Automata nyitó beépíthető.

Klasszikus üvegházak – Takaró képernyő üvegházakhoz Palram
 • −4%
1x
Változatok száma: 1

Takaró képernyő üvegházakhoz Palram

Az üvegházak fedőernyője az intenzív napsugárzás akár 70%-át is elnyeli. A képernyőnek egyszerű mechanizmusa van az üvegház falaihoz való rögzítéshez.

Szélesség: 2,3 m Hossz: 2,7 m Súly: 200 g/m² Árnyékolás: 70%
Klasszikus üvegházak – Automata nyitó Palram
 • −4%
7x
Változatok száma: 1

Automata nyitó Palram

Az automatikus napfénytető-nyitó egy paraffinhoz hasonló anyag tágításán alapul. A rendszer már 12-15°C-on nyit, és 30°C körüli hőmérsékleten éri el a teljes nyitást. Amikor lehűl, a rendszer automatikusan bezárja az ablakot. Csak a Palram üvegházakkal kompatibilis.

Klasszikus üvegházak – Csat Vitavia
Változatok száma: 1

Csat Vitavia

Csere horgonycsipesz Vitavia üvegházakhoz. A csomag 1 db csatot tartalmaz. Alkalmas Ida, Uranus, Venus és Sirius modellekhez.

Klasszikus üvegházak – Bázis Vitavia
1x

Bázis Vitavia

Fémlemez talp Vitavia Ida üvegházakhoz, a bélés helyére 6 cm alapmagassággal.

Klasszikus üvegházak – Csere üvegezés Vitavia
Változatok száma: 2

Csere üvegezés Vitavia

Teljes csereüvegezés a Vitavia Sirius üvegházhoz. Az üvegezés duplafalú Marlon polikarbonátból készült. A csereüvegezés csak az üvegház meghatározott méretéhez "fér", más üvegházmodellre nem szerelhető.

Klasszikus üvegházak – Szellőző ablak Vitavia

Szellőző ablak Vitavia

Szellőző falablak sz 59,5 x ma 79,2 cm méretekkel, eloxált alumíniumból. Az ablaküveg 6 mm-es cellás polikarbonátból készül, amit a csomag tartalmaz.

tartozékokat keres a kosarában lévő termékekhez?

Ebben a menüben érhető el.

1500 Ft
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az BUILDEX GROUP s.r.o., azonosítószám: 5362431, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

Részletes beállítások

A legkényelmesebb, személyre szabott megtekintés. A sütiknek köszönhetően ezt meg tudjuk oldani. A kosár megjegyzi a vásárlást, nem kell bosszantó adatokat megadnia kijelentkezés nélkül, és csak a releváns tartalom jelenik meg. Az, hogy mit oszt meg velünk, teljesen Önön múlik, de minden maximális biztonságban lesz.

Az oldal megfelelő működéséhez szükséges adatok, amelyeket mindig engedélyezni kell.

Segítenek megérteni, hogy mi érdekelheti Önt, mi alapján tekinti meg oldalunkat, mi nem működik számunkra az oldalon stb.

Lehetővé teszik számunkra, hogy releváns tartalmakat mutassunk meg az Ön által nálunk meglátogatott termékek, cikkek és oldalak alapján.

Nekik köszönhetően a hirdetési szpotjainkon és más hálózatokon azt fogja látni, ami érdekli Önt, nem pedig az oda nem illő, véletlenszerű kampányokat.